[Undian Dibuka] Calon-calon diumumkan untuk Kmania TOP Stars bulan Disember 2020

Image may contain: 7 people, text

Kmania akan menerbitkan senarai TOP 10 Stars pilihan rakyat Malaysia bagi setiap bulan. Senarai yang dipanggil sebagai “Kmania Top 10 Stars” adalah calon-calon untuk ditentukan pemenang bagi setiap kategori. (Rujuk senarai Kmania Top Stars bulan-bulan sebelumnya di bawah peti undi).

Penentuan senarai top 10 bagi setiap kategori di bawah adalah berdasarkan sohor kini (‘trending’) di laman sosial mengikut geografi Malaysia dan Korea saja , aktiviti mereka lakukan di Malaysia dan Korea serta karya mereka yang menjadi keminatan rakyat Malaysia dan Korea. Penilaian diambil pada tarikh 1 Disember sehingga 30 Disember. Anda mesti mengundi untuk menentukan siapakah bakal terpilih dalam”Kmania Top 10 Stars” bagi edisi bulan Disember yang akan diterbitkan tak lama lagi.

Anda dibenarkan mengundi tidak lebih daripada 2 calon saja untuk setiap kategori. Jadi, gunakan undian anda sebaik-baiknya.

UNDIAN DITUTUP PADA 1 Disember 2020.

 

Segala keputusan di atas adalah berdasarkan undian secara atas talian menerusi website kami kmaniamy.com. Untuk mengetahui carta Top 10 ‘Kmania Top Stars’ sila klik pautan seperti di bawah:

 

loading...