Seo Hyun Jin terima 2 tawaran lakonan drama sekaligus; sebagai professor undang-undang & pengurus hotel di samping Yoon Kye Sang

Seo Hyun Jin sudah pun menyatakan persetujuannya untuk membintangi drama terbaru berjudul ‘Why Oh Soo Jae’.

Pihak produksi drama SBS membuat pengumuman tersebut di Youtube sebentar tadi memaklumkan Seo Hyun Jin sebagai pelakon utama siri drama itu. Ia berkisarkan tentang seorang daripada latarbelakang biarawati berazam menjadi professor undang-undang. Seo Hyu Jin akan membawakan watak Oh Soo Jae, seorang yang suka dengan gaya grotes dan berperangai licik manakala watak heronya, Young Han pula dirahsiakan terlebih dahulu oleh pihak produksi.

Dalam masa yang sama, Seo Hyun Jin juga sedang menimbangkan tawaran membintangi drama ‘You Are My Spring’ disamping Yoon Kye Sang sebagai pengurus hotel, yang sudah pun ditetapkan tayangannya pada pertengahan awal tahun 2021.

‘Why Oh Soo Jae’ bakal mendapat khidmat sutradara Yoo In Sik (“SBS Dr. Romantic”) dan penulis skrip Kim Ji Eun (“SBS Cheongdamdeong Scandal”,”Channel A Lies to Lies”) manakala ‘You Are My Spring’ bakal ditulis sepenuhnya oleh Lee Mi Na (“tvN Bubblegum”) dan mendapat sentuhan sutradara PD Jung Ji Hyun (“tvN Mr. Sunshine”,”OCN Search: WWW”,”SBS The King: Eternal Monarch”) ini akan ditayangkan menjelang pertengahan tahun 2021 depan.

Sumber: sport donga

loading...