Catat kejayaan besar, ENA mahu beri ganjaran lebih istimewa kepada pelakon “Extraordinary Attorney Woo”!

Pada 25 Julai, wakil ENA bercakap mengenai khabar angin bahawa pelakon dan kru drama hit ‘Extraordinary Attorney Woo’ akan diberi percutian sebagai ganjaran untuk kejayaan besar siri itu.

ENA mendedahkan, “Untuk menghargai kerja keras kakitangan produksi, para pelakon, dan krew yang terlibat dalam pembikinan ‘Extraordinary Attorney Woo’ , Studio Genie telah memutuskan untuk menyediakan paus emas sebagai ganjaran. Disebabkan pelbagai faktor seperti pandemik COVID-19, dengan penglibatan kru yang besar, dan konflik penjadualan, adalah sukar untuk meneruskan rancangan memberikan percutian sebagai ganjaran.”

Selain itu, sebagai respons kepada khabar angin bahawa krew ‘Extraordinary Attorney Woo’ sedang merancang perjalanan ke Bali, Indonesia bersama-sama, ENA mengulas, “Perjalanan itu bukanlah percutian ganjaran, tetapi perjalanan peribadi yang dirancang oleh pengarah dan beberapa pelakon. Kami tidak boleh memberikan sebarang maklumat lanjut.”

“Extraordinary Attorney Woo” ENA mengisahkan Woo Young Woo (Park Eun Bin), seorang peguam muda dengan sindrom autisme (Asperger) yang menyertai firma guaman utama. Disebabkan IQnya yang tinggi iaitu 164, daya ingatan yang mengagumkan dan proses pemikiran yang kreatif, Woo Young Woo yang genius itu menamatkan pengajian di peringkat teratas dalam kelasnya dari Universiti Kebangsaan Seoul yang berprestij untuk kedua-dua kolej dan sekolah undang-undang – tetapi dia masih mendapati dirinya bergelut apabila melibatkan interaksi sosial.

Sejak disiarkan, “Extraordinary Attorney Woo” telah mengekalkan momentum yang sempurna untuk melihat rating penontonnya meningkat pada setiap episod. Dengan hanya episod keempat, drama ini mencatat rekod baharu untuk penilaian penonton tertinggi yang pernah dicapai oleh mana-mana program dalam sejarah ENA (drama atau sebaliknya). Sebagai tambahan kepada kejayaan mereka, “Extraordinary Attorney Woo” sedang dalam perbincangan untuk pembuatan semula A.S.

Extraordinary Attorney Woo” dengan pantas menjadi viral sebagai siri terbaik 2022. Pada masa ini, ia berada di kedudukan #1 dalam carta 10 Teratas TV Bukan Bahasa Inggeris Global Netflix. Jadi jangan lupa untuk tonton drama ini menerusi platform Netflix kerana Extraordinary Attorney Woo” menawarkan sesuatu yang segar dan mengharukan. Selain itu, drama perundangan ini menarik perhatian penonton dengan mendedahkan realiti persaingan dan situasi ekstrem.

Sumber : sports.seoul | mkstar

loading...