Siri realiti tv popular, tvN 3 Meals a Day : Fishing Village bakal dihidupkan semula untuk musim terbaru

Siri realiti tv popular yang pernah menghiasi cenel tvN tak lama dulu, bakal disiarkan semula selepas tiga tahun. Menurut jurucakap rasmi tvN seperti dipetik di dalam laporan media, “Siri Three Meals of Day akan kembali semula. Cha Seung Won, Yoo…

[Update] 17 drama Korea terbaru untuk korang tonton sampai lebam sepanjang Julai ini!

Annyeong Yorobun, Chinguyaa, Pejam celik, pejam celik dah bulan Julai! Cepatnya masa berlalu kan. Berapa banyak dah drama Korea korang tonton tahun ni? As usual, ini dia list drama terbaru untuk bulan Julai. Ada 17 buah drama yang semuanya hebat-hebat.…

Hantar coffee truck kepada Lee Jong Suk sebagai tanda sokongan, ini mesej ‘sweet’ dari Jung Hae In & Yoon Kyun Sang

Persahabatan atau ‘bromance’ antara Jung Hae In, Yoon Kyun Sang dengan Lee Jong Suk bukanlah suatu yang baru lagi. Mereka mula rapat dan masih lagi berhubungan sejak membintangi drama bersama-sama. Mereka juga turut memberikan sokongan antara satu sama lain. “Jagakan…

jtbc Clean With Passion Now temukan gadis ‘cleaner’ dengan CEO yang ‘freak’ dengan kebersihan

  Drama terbaru yang memenuhi slot Isnin & Selasa cenel jtbc ini akan mula menjengah penonton pada minggu hadapan. Pihak produksi jtbc mengeluarkan satu poster tambahan memaparkan sekumpulan tukang bersih yang dianggotai oleh Gi O Sol (lakonan Kim Yoo Jung,…

11 drama Korea ini akan bersiaran sepanjang November 2018

Annyeong Yorobun, Sekejapan sahaja lagi kita akan melangkah ke tahun baru. Berapa banyak drama yang telah anda tonton sehingga kini? Seperti biasa, ini dia senarai drama-drama yang akan disiarkan sepanjang November ini untuk anda pilih. Jom, kita tengok drama-drama yang akan…