April 2021 bakal siarkan 5 drama Korea terbaru untuk tontonan anda

Annyeong, chinguyaa~~ Sedar tak sedar, April is coming dan Ramadhan pun hampir tiba! Kita masih lagi dalam proses melawan Pandemik Covid-19, namun tayangan drama Korea tetap diteruskan. Well, seperti biasa, ini dia 5 buah drama Korea terbaru yang akan memulakan…

6 lagi drama Korea terbaru akan bersiaran sepanjang Mac ini

Annyeong, chinguyaa~~ Sedar tak sedar, dah masuk bulan March! Kita masih lagi dalam proses melawan Pandemik Covid-19. Jadi, tak perlulah keluar rumah kalau tiada kepentingan. Why not isi masa lapang korang dengan tonton drama Korea. Penulis tahu, banyak lagi drama…

[Edited] Februari ini siarkan 10 drama Korea terbaru untuk tontonan anda

Annyeong, chinguyaa~~ Sedar tak sedar, February is coming! Kita masih lagi dalam proses melawan Pandemik Covid-19. Jadi, tak perlulah keluar rumah kalau tiada kepentingan. Why not isi masa lapang korang dengan tonton drama Korea. Penulis tahu, banyak lagi drama yang…

4 drama baru Korea ini akan mula bersiaran sepanjang Januari 2021

Gaiss,  sedar tak sedar kita nak masuk ke tahun 2021. Since 2020 sangat mencabar, hopefully 2021 will bring  sweetness to us, dan jadikan kita lebih kuat serta matang untuk menghadapi hari-hari yang mendatang. Dah habis ke korang tengok kesemua drama…