Ini dia 20 drama Korea tahun 2019 dengan ‘rating’ tontonan tertinggi dan mungkin jadi pilihan anda!

Annyeong gais. Nampaknya musim PKP ditambah lagi sehingga 28 April. Jadi, pasti sesetengah korang tak tahu nak buat apa dah kan. Why not tonton drama nk lagi. Dengan lambakan drama Korea yang telah dan sedang ditayangkan sehingga April 2020 ni,…

10 pilihan drama Korea terbaru akan temani anda sepanjang November ini

Annyeong Yorobun, Chinguyaa, November is coming dan tahun 2020 semakin menghampiri gais! Tak sangka dah sampai ke penghujung tahun 2019. Macam biasa, kami kongsikan beberapa drama Korea terbaru yang akan bersiaran sepanjang bulan ini. Lebih 80 buah drama Korea yang dah…

[Edited] 6 KDrama terbaru ini tidak akan biarkan anda kebosanan sepanjang Jun!

Annyeong Yorobun, Chinguyaa, June is coming! Tak lama lagi Syawal bakal menjelma. Macam mana persiapan raya korang? Harap semuanya dah ready dan korang mesti tak sabar nak beraya kan! Seperti biasa, ini dia senarai drama baru Korea yang akan bersiaran…

9 drama Korea terbaru sebagai peneman anda sepanjang Mei ini!

  Annyeong Yorobun, Chinguyaa, May is coming! Sebelum itu, Selamat Hari Pekerja kepada semua dan Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak kepada semua yang beragama Islam. Time flies so fast, right! Seperti biasa, ini dia senarai drama baru Korea yang akan bersiaran…