Gandingan Kim Go Eun, Nam Ji Hyun, & Park Ji Hoo dinanti ramai untuk drama misteri terbaru “Little Women”

Drama tvN yang akan datang “Little Women” telah melancarkan poster baharu! “Little Women” mengisahkan tentang tiga beradik perempuan yang mempunyai ikatan rapat yang dibesarkan dalam kemiskinan. Drama ini mengikuti kisah menarik adik-beradik itu ketika mereka terlibat dalam insiden besar dan…

Ini dia 7 drama Korea terbaru sepanjang Ogos untuk tontonan anda

Annyeong, chinguyaa~~ Kita dan nak masuk bulan Ogos yang mana adalah bulan Kemerdekaan. How time flies so fast. As usual, setiap bulan kami akan update korang dengan drama Korea terbaru untuk hiburan serta tontonan korang. Well, sepanjang Julai ini, ada 7…

Julai ini tampilkan 6 lagi pilihan drama Korea terbaru untuk anda

Annyeong, chinguyaa~~ July is comingggg!. Namun begitu, kita masih lagi dalam proses melawan Pandemik Covid-19, jadi sila patuh SOP yang disediakan kawan-kawan! Apapun, tayangan drama Korea tetap diteruskan untuk korang dalam mengharungi PKP yang mendung ni. Well, ada 6 buah drama…

[Edited] Ini dia seleksi 13 drama Korea terbaru untuk korang tonton sampai lebam Mac ini!

Annyeong Yorobun, Chinguyaa, Gais, Mac 2020 is on your way. Cepat kan masa berlalu pergi. Pejam celik, rupanya dah masuk bulan baru. Baiklah, penulis tetap setia sediakan list drama Korea terbaru dengan pelbagai seleksi dan genre untuk korang. Mungkin boleh…

Do Kyung Soo EXO rampas takhta “Kmania Top Star” milik Taehyung BTS untuk bulan Oct 2018

Carta ‘Kmania Top 10 stars’ bulan October 2018 membuat kejutan apabila Do Kyung Soo atau dikenali sebagai D.O. diangkat sebagai juara ‘Kmania Top Star’, seterusnya merampas takhta dari tangan Taehyung BTS. Do Kyung Soo meraih undian yang agak tinggi iaitu…

Siapakah akan merebut Kmania Top 10 Stars untuk Sept 2018 ?

Kmania dalam perancangan untuk menerbitkan senarai TOP 10 Stars pilihan rakyat Malaysia bagi setiap bulan bermula September 2018. Senarai yang dipanggil sebagai “Kmania Top 10 Stars” ini akan diterbitkan pada minggu terakhir setiap bulan. Penentuan senarai top 10 bagi setiap…

(Update) September ini sajikan 12 drama Korea terbaru untuk tontonan anda!

Annyeong yorobun, Bulan September semakin menghampiri. Pejam celik-pejam celik, kita pun semakin menuju ke penghujung tahun 2018. Baiklah, seperti biasa, drama Korea sentiasa menampilkan karya-karya baru setiap bulan. September ini menyaksikan drama lakonan So Ji Sub, Lee Min Ki dan…