Ini dia 20 drama Korea tahun 2019 dengan ‘rating’ tontonan tertinggi dan mungkin jadi pilihan anda!

Annyeong gais. Nampaknya musim PKP ditambah lagi sehingga 28 April. Jadi, pasti sesetengah korang tak tahu nak buat apa dah kan. Why not tonton drama nk lagi. Dengan lambakan drama Korea yang telah dan sedang ditayangkan sehingga April 2020 ni,…

“Doctor John” rekod rating tinggi pada episode terakhir berbanding EP 1 “Arthadal Chronicles”

Drama SBS “Doctor John” telahpun melabuhkan tirainya semalam dan telah catat rekod tertinggi untuk siaran drama pada hari Sabtu semalam. Menurut  Nielsen Korea, pada 7 September episode terakhir drama perubatan popular lakonan Ji Sung dan Lee Se Young telah merekodkan…

[Update] 17 drama Korea terbaru untuk korang tonton sampai lebam sepanjang Julai ini!

Annyeong Yorobun, Chinguyaa, Pejam celik, pejam celik dah bulan Julai! Cepatnya masa berlalu kan. Berapa banyak dah drama Korea korang tonton tahun ni? As usual, ini dia list drama terbaru untuk bulan Julai. Ada 17 buah drama yang semuanya hebat-hebat.…