Choi Hyun Wook tolak tawaran bintangi drama PD ‘Decendants of the Sun’

Choi Hyun Wook telah menolak tawaran untuk membintangi drama yang akan datang arahan Lee Eung Bok “My Relationship That I Also Oppose” (tajuk kerja).

Pada 16 Oktober, sumber dari agensi Choi Hyun Wook GOLDMEDALIST berkongsi, “Memang benar Choi Hyun Wook telah menerima tawaran untuk bintangi drama baharu ‘My Relationship That I Also Oppose,’ tetapi kami dengan hormatnya menolak kerana percanggahan dengan jadualnya. ”

‘My Relationship That I Also Oppose’ dikatakan mengisahkan pertemuan semula bekas kekasih. Pertemuan semula itu adalah kesinambungan hubungan mereka sebelum ini dan juga permulaan perhubungan yang tidak pernah mereka ketahui. Drama ini dijangka akan menampilkan kisah penyatuan semula cinta pertama yang dapat menghubungkan khalayak.

‘My Relationship That I Also Oppose’ adalah salah satu projek terbaru Lee Eung-bok selepas mengarahkan beberapa drama hit dan popular termasuk “Descendants of the Sun”, “Guardian: The Lonely and Great God,” “Mr. Sunshine,” “Sweet Home” dan “Jirisan.” Terdahulu pada bulan September, Go Min Si dan Choi Hyun Wook dilaporkan sedang berbincang untuk drama itu.

Choi Hyun Wook sebelum ini memikat penonton melalui “Taxi Driver,” “Racket Boys,” “Twenty-Five, Twenty-One,” “Weak Hero Class 1,” dan “D.P.” Musim 2. Pada masa ini, dia menerajui drama “Twinkling Watermelon” yang boleh ditonton menerusi Viu Malaysia.

Pengesahan penolakan tawaran drama baharu itu datang beberapa hari selepas agensi itu mengesahkan membayar denda bagi kes Choi Hyun Wook membuang puntung rokok secara sambil lewa.

Setelah mengesahkan rakaman video, kami telah memeriksa prosedur denda dan telah menyelesaikan pembayaran denda. Kami sekali lagi memohon maaf kerana menimbulkan kebimbangan ramai.

– GOLD MEDALIST

Pejabat Daerah Gangnam telah mengeluarkan maklumat terperinci mengenai pelanggaran undang-undang yang dilakukan Choi Hyun Wook. Bintang “Twinkling Watermelon” itu terbukti membuang puntung rokok tanpa kebenaran, sekali gus melanggar peraturan. Hyun-wook kemudiannya didenda mengikut Akta Pengurusan Sisa. Jika anda membuang sisa yang anda bawa, seperti puntung rokok atau kertas tandas, anda akan dikenakan denda 50,000 won. Bagaimanapun, pihak berkaitan tidak menyatakan jumlah denda yang dibayar pelakon untuk pelanggaran ini.

Sumber : 1 | 2 | 3

loading...