Sandara Park Mulakan Era Baharu Bersama ARADNAS Dan Kongsi Aktiviti Akan Datang

Penyanyi dan selebriti popular, Sandara Park, yang sebelum ini dikenali sebagai anggota kumpulan 2NE1, kini bersedia membuka lembaran baharu dalam kerjayanya.

Pada 8 Jun, agensi baharunya ARADNAS mengumumkan bahawa Sandara Park memulakan langkah baharu menerusi label miliknya sendiri. Sebagai projek pertama di bawah ARADNAS, beliau akan melancarkan album single baharu berjudul “rePRISM” pada 20 Jun.

Selain pelancaran muzik baharu, Sandara turut merancang pelbagai aktiviti sepanjang tahun termasuk penampilan di festival, fan concert serta siri jelajah fan concert di beberapa negara Asia.

“rePRISM” juga menjadi projek rasmi pertama yang diperkenalkan Sandara Park bersama label ARADNAS sejak penubuhannya.

Dalam masa yang sama, Sandara turut memperlihatkan imej baharunya menerusi siri foto profil rasmi yang telah dikongsikan kepada peminat.

Bagi peminat yang menantikan peluang bertemu secara langsung, jelajah fan-con Asia 2026 “REPRISM” akan bermula pada 4 Julai di YES24 Live Hall, Seoul. Destinasi dan tarikh tambahan untuk siri jelajah tersebut dijangka diumumkan dalam masa terdekat.

Nantikan lebih banyak perkembangan daripada Sandara Park dan era baharunya bersama ARADNAS! 

Sumber : 1