Ini dia senarai nama pencalonan untuk Anugerah Drama Korea 2019

Pada 27 September, Anugerah Drama Korea 2019 (2019 Korea Drama Awards) telah mengeluarkan senarai nama para pelakon yang telah dicalonkan sempena majlis anugerah pada tahun ini. Calon yang terpilih berdasarkan drama yang dibintangi mereka dan disiarkan samada rangkaian utama (KBS,…

[Edited] 6 KDrama terbaru ini tidak akan biarkan anda kebosanan sepanjang Jun!

Annyeong Yorobun, Chinguyaa, June is coming! Tak lama lagi Syawal bakal menjelma. Macam mana persiapan raya korang? Harap semuanya dah ready dan korang mesti tak sabar nak beraya kan! Seperti biasa, ini dia senarai drama baru Korea yang akan bersiaran…

Untuk siaran tvN Asia – “Search : WWW”, pantaskah cinta mengubah wanita yang terlalu gila bekerjaya?

  Di saat ini ramai wanita terlalu pentingkan kerjaya sehingga mereka sanggup mengenepikan naluri bercinta. Mereka sanggup menolak cinta untuk mengejar impian. Namun, mampukah jentikan cinta dapat mengubah kehidupan mereka? Ia terlalu subjektif untuk dihuraikan. Yang pasti terpulang pada penerimaan…